Previous Next

Debarasare mobila

         DEBARASARE:apartamente,garsoniere,case,poduri,pivnite,garaje,spatii comerciale,birouri Cluj.Beneficeaza de intreg spatiul din locuinta ta RAPID,IEFTIN si in SIGURANTA apeland la serviciile noastre pentru debarasare mobilier-moloz-electrocasnice!

 Servicii Complete pentru Debarasare in Cluj
•Aveti obiecte pe care nu le mai folositi si nu stiti cum sa scapati de ele?
•Echipa noastra va ofera solutia ideala sarindu-va in ajutor cu o gama larga in ceea ce priveste servicii pentru debarasare.
•DEBARASAM:mobilier vechi,moloz,electrocasnice, orice obiect de care doriti Dumneavoastra sa va debarasati.
•Beneficiem de o echipa numeroasa pentru a face ca manipularea (obiectelor,mobilierului,molozului,etc.) sa fie cat mai usoara si sa decurga cat mai repede posibil fara a produce alte pagube materiale in mediu inconjurator.
•DEBARASAREA este realizata prin impachetarea lucrurilor de care doriti sa va eliberati in dsci menajeri sau de rafie.
•DEBARASAREA vizeaza orice spatiu: casa, apartament, garsoniera, poduri, spatii comerciale, pivnite, beciuri, birouri, garaje etc.
•DEBARASAM moloz rezultat in urma renovarii/reconstructiei locuintei dvs.
•In ceea ce priveste MOBILIERUL vechi, acesta va fi desfacut pe bucati pentru a putea avea grija la spatiul inconjurator si pentru a fi manipulat mai usor. 
Contact 
Tel.0757411306
                                   Ai o problema cu obiectele vechi din casa ta,nu stii ce sa faci cu ele?

Echipa TransMobil-Cluj sare in ajutorul Dumneavoastra cu cele mai RAPIDE,SIGURE si IEFTINE servicii pentru debarasare:
-Debarasari spatii precum apartamente,case,garsoniere,poduri,pivnite,spatii cmoerciale,birouri,etc.
-Debarasarea consta in impachetarea/punerea in saci menajeri/rafie a obiectelor de care vreti sa va deabrasati.
Mobilierul vechi se va desface pe bucati pentru a face mai usoara manipularea acestuia si a avea grija in ceea ce priveste spatiul inconjurator.
-Debarasam si moloz rezultat in urma renovarii apartamentului/locuintei Dumneavoastra.
Dispunem si de personal calificat pentru manipularea acestora (daca clientul solicita acest lucru).

Debarasare mobilier conform standardelor europene

   Dupa ce va decideti ca vreti sa renovati locuinta sau firma sau pur si simplu sa scapati de mobilierul vechi sau echipamentele defecte TransMobil-Cluj se va mobiliza pregatind un plan de logistica.

   Odata ce se realizeaza inventarul complet cu bunurile ce trebuiesc debarasate, expertul nostru va stabili costul intregului proces. Mobilierul sau electronicele vor fi duse intr-un loc special amenajat, firma noastra detinand autorizatie de colectare-aruncare deseuri.

   Daca exista piese de mobilier care se pot repara sau electronice/electrocasnice care inca sunt in stare de functionare, acestea pot fi reparate sau reconditionate fiind ulterior donate familiilor nevoiase sau institutiilor sociale.

   Astfel ne-am hotarat sa venim in sprijinul Dumneavoastra cu serviciul de debarasare/evacuare,ce implica la cerere si demontare mobila,manipulare,transport,acces la groapa de gunoi,in limita unui pret rezonabil si cu implicare minima din partea Dumneavoastra.

     Costurile unui astfel de serviciu variaza in functie de amploarea actiunii.Astfel,daca urmariti sa debarasati/Evacuati un apartament,garsoniera,casa,beci,pod,pivnita,garaj de tot ceea ce inseamna mobilier,dar si lucruri personale,de care nu va mai folositi ,insa acestea pot insemna un anumit bonus pentru noi (fier,sticla,maculatura) va putem oferi o mica reducere pentru acest serviciu.

 

Ne angajam pentru:

 • Aruncarea oricariu material nefolositor
 • Evacuare/Ridicare (cu un personal grijuliu si meticulos)
 • Debarasare: mobila/moloz/electrocasnice
 • Golire/Eliberare spatii (apartamente,case,poduri,pivnite,garsoniere,spatii comerciale)
 • Eliberare de: moloz,mobila veche,materiale construtii,etc 
 • Debarasare spatii comerciale si biruori
 • Colectarea  deseurilor in saci menajeri sau de rafie
 • Reciclam moloz si mobila veche
 • Colectare hartie, fier vechi
 • Colectare electrocasnice vechi            

TransMobil-Cluj asigura urmatoarele servicii pentru debarasare:

 • Debarasare mobila veche; 
 • Debarasare si demontare parchet vechi;
 • Debarasare obiecte sanitare vechi;
 • Debarasare geamuri vechi ,usi si toucri vechi;
 • Debarasare electrocasnice (Frigidere,Masini de spalat,aragz,etc);
 • Debarasare obiecte Feroase si neferoase;
 • Debarasare beciuri/pivnite;
 • Debarasasre deseuri hartie;
 • Debarasare moloz rezultat in urma unor renovarii locuintei Dumneavoastra;

  In foarte multe cazuri este nevoie de servicii precum debarasare mobila, aceasta rezultand in urma achizitionari sau vanzari locuintei, unde mobilierul si lucrurile vechi ocupa spatiu. Resturile de materiale de constructii provenite din amenajari interioare trebuie deasemenea transportate in locuri special amenajate, unde se percepe o taxa in functie de greutate si volum. TransMobil-Cluj ofera servicii complete de debarasare mobila,moloz,electrocasnice,deseuri reultate in urma renoavarii, asigurand incarcarea, transportul si manipularea acestora.

   Personalul nostru se ocupa de tot: demontarea mobilierului vechi/nou, incarcarea obiectelor in autoutilitare si asigurarea descarcarii acestora. Bucurati-va de intreg spatiul de care dispune resedinta Dumneavoastra debarasandu-va de lucrurile care nu mai sunt folositoare, de echipamentele stricate sau de resturile ramase in urma constructiilor!

COLECTAM mobila veche si RECICLAM mobila, desfasurandu-ne activitatea intre-o maniera cat mai benefica mediului in care ne aflam! De aceea, dupa DEBARASAREA locuintelor, garajelo,pivnitelor, asiguram si curatarea locului dvs. in urma serviciului nostru!! 

Reciclam/Debarasam orice tip de mobilier,orice tip de electrocasnic,moloz,materiale de constructii rezultate in urma renovarii locuintei Dumneavoastra.

Debarasarea/Reciclarea Mobilerului Dvs. este manipulat de la orice etaj de catre noi,pana la autoturismul cu care va fi transportat la sediul nostru unde urmeaza sa fie reciclat!

Ne ocupam si de evacuarea mobiilierului vechi din locuinta Dvs.,evacuarea deseurilor rezultate in urma renovarii locuintei/partamentului Dvs., si a altor lucruri de care nu mai aveti nevoi ,orice!   

   Serviciile noastre de transport si debarasare mobila-Cluj veche si/sau transport moloz se desfasoara in cele mai sigure conditii deoarece firma dispune atat de o echipa de profesionisti cat si de un parc auto complet de autoutilitare 3,5 tone in stare de functionare impecabila.

  Orice obiecte,lucri personale de care credeti ca nu mai aveti nevoie ,TransMobil-Cluj va debaraseaza de acestea in cel mai scurt timp din Cluj! Manipularea acestora nu este o problema pentru noi!

La cerere va putem pune la dispozitie personal pentru incarcarea si descarcarea bunurilor cat si pentru montarea si demontarea mobilierului, ajutandu-va astfel sa scapati de orice griji, deoarece noi ne ocupam de tot.

Debarasam/Curatam orice tip de spatiu apartamente,poduri,pivnite,curti,garaje orice,in cel mai scurt timp posibil.

Manipularea deseurilor ramase in urma renovarii apartamentului/locuintei Dvs.(moloz) este efectuata de catre noi rapid si ieftin!

Reciclare mobila veche si colectare mobila veche. De asemenea noi avem grija de mediul inconjurator! TransMobil- Cluj ofera servicii de curatenie-debarasare a locuintelor, caselor, apartamentelor, pivnitelor,garajelor, podurilor.

© 2018 TransMobil-Cluj. All Rights Reserved. Created By Serdean Andrei