Previous Next

Mutari-relocari

Transport mobila

Transport Mobila,Transport Bagaje,Transport Electrocasnice,Transport Saci cu haine. Cele mai rapide si sigure servicii de Mutari/Relocari din Cluj-Napoca la cele mai mici preturi de pe piata!!! Dispunem si de personal calificat pentru Mutarea Mobilei,Electrocasnicelor,Bagajeleor Dvs. rapid si ieftin.

 

 Pentru echipa TransMobil-Cluj este foarte important ca bunurile Dumneavoastra (Mobilierul,Electrocasnicele,Materialele de constructii,Sacii,Cutiile,etc.)sa ajunga in siguranta la destinatia dorita.De aceea personalul nostru calificat in domeniu are grija de acestea pe tot parcursul manipularii, dar si pe toata durata efectuarii transportului la destinatia dorita.

Firma noastra va ofera posibilitatea de a beneficia de cele mai sigure si siftine servicii de mutari/relocari din Cluj.

Efectuam mutari locuinte,firme, mutari sedii,mutari mobila, debarasare mobila, debarasare moloz, mutari mobilier, mutari mobila Cluj, transport Cluj, transport mobila, relocari firme, relocari mobila, relocari sedii, relocari locuinte, transport mobila Cluj, mobila la comanda suntem la dipozitia dvs. oriunde,oricand!

Garantam servicii de calitate superioara la cele mai mici preturi din Cluj!

Oferim:

 •  Servicii de manipulare, transport si montare-demontare profesionale;
 •  Materiale de impachetare si protectie (folie stretch sau cu bule de aer; cutii de diferite tipuri si dimensiuni);
 •  Personal experimentat, tanar si bine instruit ,pregatit pentru orice grad de dificultate al mutarii dumneavoastra de mobila si bunuri personale.

 

Va punem la dispozitie cutii pentru bunurile dumneavoastra personale, materiale pentru impachetarea obiectelor fragile, cat si materiale de protectie pentru mobilier, pentru orice mutare/relocare efectuata. Tot ceea ce ne dorim este ca mobila, bunurile si echipamentele dumneavoastra sa ajunga in cele mai bune conditii la destinatia dorita.

Efectuam mutari/relocari locuinte/firme dintr-o locatie in alta locatie, bazandu-ne pe echipa noastra de profesionisti. Pe langa acest serviciu, garantam si rapiditate in efectuarea operatiunilor, dar si siguranta. Pentru ca stam la dispozitia dumneavoastra oricand, va oferim si servicii de mutari/relocari sedii, mutari/relocari locuinte, transport Cluj si transport mobila Cluj, daca doriti relocarea in alta zona din tara.

Va asiguram:

 • MUTARI mobila
 • MUTARI electrocasnice
 • MUTARI pachete
 • MUTARI saci
 • MUTARI bagaje
 • MUTARI lucruri personale
 • TransMobil-Cluj muta orice aveti nevoie la noul apartament, noua garsoniera, sau locuinta la cele mai MICI PRETURI DE PE PIATA!

   

Echipa TransMobil-Cluj cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, in special cu transportul de mobila si bunuri,fiind specializati in mutari de locuinte si sedii de orice tip:garsoniere,apartamente de 2-3-4 camere si vile.Acesta este unul din principalele motive prin care putem garanta raportul e cel mai bun pret si calitate maxima.

  Daca este nevoie ,in functie de dorinta clientului si bugetul acestuia,la orice mutare Echipa TransMobil-Cluj porpune si se ocupa in mod special de arhivarea si protejarea bunurilor si obiectelor personale,precum si de dezasamblarea si reasamblarea mobilierului sau a obiectelor pentru transport,acolo unde este cazul si ne permit obiectele.

   Mutari/Relocari in Cluj-Napoca la cele mai mici preturi de pe piata.Manipularea bunurilor Dumneavoasta este executata de catre un personal grijuliu si experimentat in domeniu.

Mutari electrocasnice,mobila,saci,cutii,orice bunuri la cele mai mici preturi de pe piata,insa la cele mai inalte standarde de pe piata.

   Bunurile/Mobilierul Dumneavoastra vor fi impachetate de catre noi pentru a ajunge in siguranta la destinatia dorita ,fara ca acestea sa fie deteriorate.


Oferim:

 • MUTARE mobila in siguranta si rapid
 • SERVICII complete de mutare MOBILA
 • SERVICII de mutare LUCRURI PERSONALE
 • MUTARE electrocasnice
 • MUTARE bagaje
 • MUATARE orice mobilier de tip: SALTEA, PAT, COLTAR, FOTOLII, SCAUNE,MESE, BIROURI, SACI, ARAGAZE, FRIGIDERE, TABLORUI, MASINI DE SPALAT.

 Oferim cele mai mici preturi pentru TRANSPORTAREA birourilor, mutarea birourilor in alt spatiu comercial la cele mai mici preturi!

Asiguram transportul mobilierului de la magazinul (Leroy Merlin,Dedeman,Metro,etc.) /depozitul de unde a fost achizitionat( pana la locuinta/ spatiu dvs comercial!

Manipularea mobilierului Dumneavoastra  este executat la cele mai inalte standarde NU de catre"amatori", pentru ca bunurile/mobilerul Dumneavoastra sa ajunga la destinatit dorita ,fara nicio urma de uzura in urma manipularii acestora.

In cazul in care mobilierul este deteriorat ,TransMobil-Cluj va suporta costul acestuia, numai in prezenta personalului nostru si nu dupa plecarea acestuia!

Nicio grija, ne deplasam pana la fata locului pentru o analiza cat mai reala si oferirea unui pret cat mai benefic Dvs! Venim la fata locului pentru a va face o oferta de pret! Costul pe care il veti suporta este unul benefic Dvs deoarece posibilitatea negocierii pretului este acceptata, cel MAI MIC DE PE PIATA, asigurand calitatea serviciilor oferite de noi, avand grija de bunurile Dvs.!

 


TRANSMOBIL-CLUJ ofera de asemenea servicii ce includ:

 • Demontarea si remontarea dupa bunul plac
 • Incarcarea si descarcare (de catre manipulatori cu experienta in domeniu,rapid si sigur)
 • Impachetarea si despachetare la cerintele clientului 
 • Aranjarea mobilei/lucrurilor in locuinta conform preferintelor clientilor.

  Pretul se stabileste la telefon, insa daca apar modificari din partea Dvs. se va revizui pretul la fata locului daca este nevoie! Pozitionarea mobilierului este gratuit!


Mutari/relocari mobila mobilier electrocasnice lucruri,bagaje personale cluj. Mutari locuinte,apartamente,grsoniere la cele mai mici preturi din Cluj

 Servicii complete de mutare/relocari mobila si lucruri personale inclusiv electrocasnice, bagaje in Cluj . Mutari mobila rapid si ieftin cu un personal experimentat ,ca bunurile Dvs. sa ajunga in siguranta la destinatia dorita! Mutam paturi, saltele, coltare, canapele, fotolii, cutii, saci, frigidere,acvariu, masini de spalat, electrice si electronice! Mutam si debarasam- aruncam aproape orice! Pentru noi mediul inconjurator este foarte important de aceea reciclarea mobilei ,electrocasnicelor ,molozului este foarte importanta . Cele mai ieftine mutari de birouri, spatii comerciale locuinte, apartamente  si garsoniere! Depozitare mobila!
Asiguram transportarea pieselor de mobilier sau a materialelor de constructii de la magazinul de unde au fost cumparate pina la usa ta cu personal calificat!

 

 


Tinem sa mentionam ca pretul stabilit la ineputul serviciului  NU se modifica decat daca apar modificari in plus sau in minus la inventarul pe baza caruia s-a intocmit oferta initiala.Pozitionarea mobilei la locuinta clientului este gratuit de catre personalul nostru!

Atentie evaluarea pretului pentru mutari mobila Cluj se face gratuit de catre noi prin vizionare de catre un om specializat in domeniu de mutari mobila sau telefonic daca este posibil acest lucru.


 

© 2018 TransMobil-Cluj. All Rights Reserved. Created By Serdean Andrei