Previous Next

Transport Marfa

           

Te-ai saturat sa mai astepti ca bunurile tale sa ajunga la destinatia dorita? De acum TransMobil-Cluj raspunde in timp record solicitarii tale!

Transport Marfa la cele mai mici preturi din Cluj-Napoca  cu autoutilitare de 3.5T ,beneficiand de toate dimensiunile la preferinta clientului nostru.

Transportam orice ,moloz rezultat in urma renovarii apartamanetelor ,caselor ,spatiilor comerciale in Cluj si la periferia orasului.

De asemenea efectuam transportul materialelor de constructie de la magazin pana la usa Dumneavoastra intr-un timp record,datorita parcului auto de care dispunem.

Transportam,Evacuam,Debarasam spatiul dorit in cel mai scurt timp posibil.

Daca este nevoie si de personal pentru manipularea bunurilor Dumneavoastra (bagaje,mobila,etc.) ,nu este nicio problema!! TransMobil-Cluj beneficeaza de un personal experimentat in domeniu.Totul rapid si sigur.

Asiguram: transportul mobilerului abea achizitionat din magazin ,transportul electrocasnicelor,transportul materialelor de constructii (saci ciment ,adeziv,placi gresie/faianta,usi ,geamuri ,etc.)

Mobila ta va ajnge in siguranta la destinatia dorita ,fara niciun element lovit,rupt,zgariat sau alte incidente.

Toate aceste servicii beneficeaza si de manipulatori experimentati, daca este nevoie!

Transportul se desfasoara in Cluj si la periferia acestuia.

Cele mai mici preturi din Cluj,sunati-ne pentru a va convinge!

 


 Transport marfa in Cluj cu autoutilitare 3.5t de toate dimensiunile la preturi mici! Transport orice cu duba inchisa  in Cluj si la periferia orasului ! Transport moloz rezultat in urma renovarii locuintei Dvs. in Cluj cu autoutilitare de 3.5t inchise.
          Asiguram transportul mobilei rapid si ieftin din magazin pana la locuinta ta,cu manipulatori experimentati in domeniu. 

          Asiguram transportul materialelor de constructii de la magazinul de unde au fost cumparate pina la usa ta!

Asiguram personal pentru transportul/manipularea pieselor de mobilier sau a materialelor de constructie din fata blocului pina la apartament! Mutari de mobila mobilier aproape orice la preturi mici!

           Asiguram transportul si montajul mobilierului achizitionat de la diverse magazine de profil! Transport de mobilier, materiale de constructii, saci, cutii, bagaje si electrocasnice la preturi mici! Debarasare-aruncare mobila veche, moloz si electrocasnice din locuinte la preturi mici!

 

 

© 2018 TransMobil-Cluj. All Rights Reserved. Created By Serdean Andrei